0-372-32.80.00 / 0-232-71.83.00

office@electroputerevfu.ro

La drum...impreuna!

Cercetare – Dezvoltare

Electroputere VFU Pașcani SA are în structura sa un departament tehnic de proiectare în care activeaza 23 de ingineri.

Proiect cercetare dezvoltare in parteneriat cu INMA București

Prin Hotărârea de Guvern nr. 583 din 22 iulie 2015 s-a aprobat Planul național de cercetare-dezvoltare și inovare pentru perioada 2015-2020, denumit în continuare PNCDI III.

Electroputere VFU Pașcani SA a încheiat contractul de finanțare pentru proiecte de execuție, nr. 5PTE/2016, cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în cadrul PN III, Programul 2 – Creșterea competitivității economiei românești prin cercetare, dezvoltare și inovare.

În cadrul acestui program primul proiect este de tipul „Transfer la operatorul economic” și are titlul de „Creșterea competitivității S.C. ELECTROPUTERE VFU PAȘCANI SA prin asimilarea în fabricație a unui Sistem de rulare inteligent, destinat echipamentelor de transport terestru general și tehnologic”. Partenerul în cadrul proiectului este INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU MASINI SI INSTALATII DESTINATE AGRICULTURII SI INDUSTRIEI ALIMENTARE – INMA.

Proiectul a început în data de 06.10.2016 iar în prezent este în derulare cea de-a doua etapă, de realizare și testare prototip.

Toate drepturile rezervate © electroputerevfu.ro 2017
Concept Piatadesiteuri.ro